Σχεδιασμός Λογοτύπου Εστιατορίου

Για πάνω από 10 χρόνια, οι επαγγελματίες σχεδιαστές μενού της MarketEat βοήθησαν τους πελάτες μας να προβάλουν καλύτερα το προϊόν τους με επιτυχημένες παρουσιάσεις μενού για την οικοδόμηση κερδών.

Σχεδιασμός Λογοτύπου Εστιατορίου

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη μετάφραση κειμένων για καταλόγους φαγητού, ιστοσελίδες, διαφημίσεις, παρουσιάσεις, περιγραφές, προσφορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μεταφραστές και σας προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές μεταφράσεις.
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Αποκλειστικά για τους πελάτες μας εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές εκτυπώσεων σε συνεργασία με σύγχρονα εκτυπωτικά κέντρα σε όλη την χώρα.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Ακολουθούμε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για να διατηρήσουμε τα μενού σας συμμορφωμένα με τους κανονισμούς.

Η διαδικασία σχεδιασμού που θα ακολουθήσουμε!

Μετά την αγορά της υπηρεσίας, σας στέλνουμε οδηγίες σχετικά με τα στοιχεία που θα χρειαστούμε ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας του λογοτύπου σας.

Αφού μιλήσουμε μαζί σας, όσον αφορά το όνομα και τη φιλοσοφία που θέλετε να εκφράζει το λογότυπό σας, σας στέλνουμε μια σειρά από λογότυπα έτσι ώστε να καταλάβουμε την αισθητική σας, το σχεδιαστικό στιλ που ταιριάζει σε εσάς. Με αυτό τον τρόπο αποκλείουμε σχεδιαστικά κάποια concept που είναι πιο μακριά από αυτό που θέλετε.

Στη συνέχεια σχεδιάζουμε το λογότυπο σας, με βάση τις πληροφορίες που μας στέλνετε​ και το παραλαμβάνετε άμεσα σε μορφή png ή pdf, έτοιμα για κάθε χρήση (εφόσον επιθυμείτε να το εκτυπώσετε).

Παραδοτέα αρχεία & χρόνοι 

  • Παράδοση: Εντός 7 ημερών
  • Μορφή αρχείου Λογοτύπου: ai, eps, pdf, png, jpg

Σχεδιασμός Λογοτύπου Εστιατορίου

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά σχεδιασμού

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.