Εφαρμογή Delivery App - Εφαρμογές για Online Παραγγελίες

Το #No1 Mobile App για Online Delivery Φαγητού, Ποτών & Προϊόντων, Φυσικά με 0% Προμήθειες!

Εναλλακτικά καλέστε μας 210 300 1564

Η Έξυπνη Λύση στο Mobile Delivery Φαγητού

Η εφαρμογή για online παραγγελίες (delivery app) αποτελεί την πλέον εύκολη στη χρήστη εφαρμογή delivery που μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε τύπο Tablet ή Smartphone.

Η εφαρμογή για online παραγγελίες (delivery app) είναι ιδανική για κάθε Επιχείρηση Εστίασης αφού πέρα της πολυγλωσσικής του δυνατότητας, καταφέρνει να κάνει την παραγγελία από το σπίτι… πανεύκολη!

Με την εφαρμογή για online παραγγελίες (delivery app), οι πελάτες σας μπορούν να έχουν αποκλειστικά τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες σε μια εφαρμογή delivery με τη δική σας επωνυμία ενώ παράλληλα απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες delivery.

Εφαρμογή Delivery App - Εφαρμογές για Online Παραγγελίες

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ONLINE DELIVERY ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Με την εφαρμογή για online παραγγελίες όλοι οι πελάτες σας, μπορούν να έχουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κάθε ώρα και στιγμή, παντού!

Πώς;

Οι πελάτες σας, αφού κατεβάσουν την εφαρμογή delivery (delivery app) στο κινητό τους δωρεάν, μπορούν να περιηγηθούν στον κατάλογο και να δουν όλα τα προϊόντα μαζί’ με όλες τις απαραίτητες για αυτά πληροφορίες (όπως τιμές, προδιαγραφές κ.α.) γρήγορα και εύκολα και να κάνουν την παραγγελία τους.

Η εφαρμογή delivery (delivery app) είναι δυναμική, δηλαδή δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, να μπορεί να προσθέτει υλικό για τον εμπλουτισμό του καταλόγου της, ενημερώνοντας τον όποτε χρειάζεται, και να ενημερώνει τους πελάτες της για νέες προσφορές και υπηρεσίες.

Εφαρμογή Delivery App - Εφαρμογές για Online Παραγγελίες

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ONLINE DELIVERY

 • Αποταμιεύστε χρήματα από την εκτύπωση καινούργιων καταλόγων και διαφημιστικών φυλλαδίων με κάθε αλλαγή στο μενού σας
 • Κρατήστε όλα τα έσοδα της επιχείρησής σας με το να αποφύγετε να πληρώσετε ενδιάμεσους για ηλεκτρονικούς καταλόγους
 • Αποφύγετε ντροπιαστικά τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη Προωθήστε ειδικές προσφορές στη στιγμή
 • Εισάγετε ένα νέο ή ένα προ υπάρχον προϊόν στη στιγμή
 • Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και κερδίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητά σας
 • Χτίστε πιστότητα πελατών
 • Δημιουργείστε επιπλέον εισόδημα από διαφημιστικές δυνατότητες μέσα από την εφαρμογή

Δυνατότητες Εφαρμογής Online Delivery App

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη λύση σας στο online delivery!

ΠAΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Όλη εφαρμογή έχει τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας. To logo, τις εικόνες του καταλόγου σας, τα χρώματα και κάνει την Εφαρμογή Delivery App μοναδική, όπως η επιχείρησή σας!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Με την Εφαρμογή Delivery App μπορείτε να μιλάτε τη γλώσσα των πελατών σας, αφού μπορεί να δημιουργηθεί σε απεριόριστες γλώσσες!
ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να γνωρίζουν όλα όσα θέλετε για τα πιάτα ή τα προσφερόμενα προϊόντα σας (συστατικά, θερμιδική αξία, συνταγές, αλλεργιογόνα συστατικά, την ημερομηνία ψύξης και ότι άλλο επιθυμείτε).

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Ξέρουμε πόσο συχνά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τιμές.. Τώρα πια αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενημερώστε την κουζίνα σας και όποιο άλλο τμήμα θέλετε με το που πραγματοποιήσει παραγγελία ο πελάτης, αφού η Εφαρμογή Delivery App εκτυπώνει όλες τις πληροφορίες!
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Ξέρετε ότι σε ότι αφορά το delivery φαγητού ο χρόνος είναι από τις πιο σημαντικές μεταβλητές. Αποφύγετε χρονοβόρες διαδικασίες και μην ξαναχαθείτε στο δρόμο προς το καλύτερο..!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να ψάξουν μέσω της Δυναμικής Μηχανής Αναζήτησης για τα συστατικά ,το πιάτο ή ακόμη και τα tags (π.χ. vegetarian, vegan πιάτα) χωρίς κόπο!

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σκεφτείτε να μπορούσατε να δώσετε το φυλλάδιο προώθησης απευθείας στον ενδιαφερόμενο πελάτη. Τώρα πιστέψτε ότι μπορείτε!

Η εφαρμογή delivery για online παραγγελίες βήμα-βήμα

Πως θα διαχειρίζεστε την εφαρμογή σας

Διαχείριση Καταλόγου

Όλα τα πιάτα, τα επιδόρπια, τα ποτά και ό,τι άλλο προσφέρει η επιχείρησή σας, μπορούν να ανέβουν σε ψηφιακή μορφή (Εικόνα και Κείμενο), μέσα από το Περιβάλλον Διαχείρισης που μπορεί να υπάρχει σε κάθε υπολογιστή που έχει Internet.

Πλήρη Πρόσβαση

Ο Διαχειριστής έχει πλήρη πρόσβαση στο Διαχειριστικό Περιβάλλον, ενώ έχει την δυνατότητα να αλλάζει κάθε κομμάτι των περιεχομένων της εφαρμογής delivery (τιμές, περιγραφές, εικόνες) όπως επιθυμεί, ακολουθώντας τη «Βήμα προς βήμα» διαδικασία.

Απεριόριστες Αλλαγές

Όλες οι αλλαγές που μπορεί να πραγματοποιήσει ο Διαχειριστής, ενεργοποιούνται αυτόματα στην Εφαρμογή Delivery.

Εφαρμογή Delivery App - Εφαρμογές για Online Παραγγελίες

Ελάτε σε επαφή για να δείτε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή παραγγελίας φαγητού για εσάς.

Ζητήστε μας μια παρουσίαση της εφαρμογής για online παραγγελίες

  Το Ονοματεπώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το Τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

  Το Email σας (απαραίτητο)

  εφαρμογές mobile apps παραγγελιοληψίας για εστιατόρια - εφαρμογές για online παραγγελίες - εφαρμογη delivery - delivery app