"Η MarketEat είναι εδώ για να υποστηρίξει τις προσπάθειες σας και να καθοδηγήσει την μετάβαση της επικοινωνίας του εστιατορίου σας στην ψηφιακή εποχή, με Υπηρεσίες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Αποκλειστικά Σχεδιασμένες για Επιχειρήσεις Εστίασης"

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Εστιατόρια - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Εστίασης

Η φιλοσοφία μας περικλείεται σε τέσσερις άξονες

Χαρακτήρας Εστιατορίου
Ο κάθε χώρος εστίασης πρέπει να έχει το χαρακτήρα εκείνο που θα τον κάνει ελκυστικό για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Κάθε concept πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και να πατάει τόσο πάνω στην παράδοση, όσο και στην καινοτομία. Κάθε εστιατόριο, κάθε χώρος ή υπηρεσία εστίασης θα πρέπει να διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα ξεχωρίζουν και θα προσδίδουν μοναδικότητα.
Ποιότητα Εστιατορίου
Η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων θα πρέπει να είναι έκδηλη με την πρώτη επαφή. Από τις πρώτες ύλες, το ταλέντο, την εκπαίδευση του προσωπικού, τον εξοπλισμό, ο πελάτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι η αξία αυτού που του προσφέρεται είναι μεγαλύτερη από το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει.
Φήμη Εστιατορίου
Κάθε εστιατόριο που έχει "στηθεί" σωστά αξίζει να αποκτήσει την ανάλογη φήμη. Ο ικανοποιημένος πελάτης θα πρέπει να έχει διαθέσιμα όλα τα εργαλεία που θα του επιτρέψουν να διαδώσει, να προτείνει και να μεταφέρει τη θετική φήμη του εστιατορίου. Τα μέσα, οι δημοσιογράφοι , οι bloggers και οι opinion leaders θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και πρόθυμοι.
Κερδοφορία Εστιατορίου
Όλα τα παραπάνω αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν, αν έχει γίνει και ο ανάλογος οικονομικός σχεδιασμός ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή κερδοφορία και σε βάθος χρόνου η βιωσιμότητα της επιχείρησης εστίασης.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Εστιατόρια - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Εστίασης

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και τι προσφέρουμε

Γενική Αξιολόγηση

Οι ειδικοί αξιολογητές μας επισκέπτονται το εστιατόριο ως πελάτες σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες. Σε αυτή την επίσκεψη καταγράφουν την εμπειρία τους και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κάτω από καθεστώς ανωνυμίας και ενώ το προσωπικό της κουζίνας και της σάλας δε γνωρίζει ότι αξιολογείται. Στη συνέχεια παραδίδεται πλήρης αναφορά και προτάσεις βελτίωσης των υπηρεσιών.

Διαμόρφωση μενού

Είτε πρόκειται για νέο εστιατόριο είτε για ήδη υπάρχον που χρειάζεται ανανέωση, οι έμπειροι δοκιμαστές μας θα δοκιμάσουν οργανοληπτικά τα πιάτα του μενού και θα δώσουν πλήρη αναφορά για βελτιώσεις, αλλαγές, την κατάργηση ή την προσθήκη πιάτων. Στην περίπτωση υπό διαμόρφωση εστιατορίου θα συμμετάσχουμε στην κατεύθυνση και τη διαμόρφωση του μενού σε συνεργασία με τον εκάστοτε chef.

Διαμόρφωση λίστας κρασιού

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του κρασιού και τις σπουδές μας, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.
- Είμαστε δίπλα σας στον σχεδιασμό και δημιουργία μιας λίστας κρασιών στα μέτρα της επιχείρησης σας.
- Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας, μέσα από ένα δομημένο σεμινάριο που έχουμε αναπτύξει με θεωρητικό και πρακτικό μέρος ώστε να αποκτήσει το προσωπικό σας εξοικείωση με το κρασί και την λίστα σας.

Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού

Είτε πρόκειται για προσωπικό κουζίνας είτε για προσωπικό σάλας, θα εντοπίσουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους για να στελεχώσουν την επιχείρησή σας. Στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη προσωπικό θα φροντίσουμε να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα του service και να βρεθεί στο επίπεδο που προστάζουν οι απαιτήσεις των πελατών.

Δημόσιες Σχέσεις και Γραφείο Τύπου

Οι σχέσεις με τους κορυφαίους εκπροσώπους του τύπου και της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας είναι από τα δυνατά μας σημεία. Στόχος είναι να φέρουμε την επιχείρησή σας στο προσκήνιο και να δημιουργήσουμε την ιδανική εικόνα στο καταναλωτικό κοινό, μέσα από τα κείμενα και τις δημοσιεύσεις των πιο αναγνωρίσιμων προσώπων και των πιο επιδραστικών opinion leaders.

Παραδοσιακό και Digital Marketing

Τα στελέχη της κορυφαίας στο χώρο του digital marketing MARKETEAT θα δημιουργήσουν την πλέον κατάλληλη εικόνα για το εστιατόριό σας στα social media και θα αναπτύξουν τις αποτελεσματικότερες καμπάνιες για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας για την επιχείρησή σας. Η χρήση των πιο προηγμένων εργαλείων θα εξασφαλίσει την ιδανική παρουσία με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Εστιατόρια - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Εστίασης

Ποια είναι τα οφέλη της συνεργασίας σας μαζί μας

Να σας βρίσκουν νέοι πελάτες
Να αυξήσετε τη πληρότητα σας
Να διατηρήσετε τη καλή σας πελατεία
Να μετατρέψετε περιστασιακούς πελάτες σε θαμώνες
Να ασχολείστε μόνο με ζητήματα διαχείρισης και οργάνωσης

Συμπληρώστε την φόρμα και ο προσωπικός σας σύμβουλος εστίασης θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)