Έξυπνος Μηχανισμός Προσφορών Εστιατορίων Για Online Παραγγελίες Φαγητού

Δημιουργείστε προσφορές και επιβραβεύστε τους πελάτες σας

Μηχανισμός Προσφορών πλήρως ενσωματωμένος με λογισμικό για online παραγγελίες delivery

Το δωρεάν σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας μας περιλαμβάνει ενσωματωμένη μονάδα προώθησης εστιατορίων, ώστε να δημιουργήσεις κίνητρα για νέους ή επιστρέφοντες πελάτες.

Οι προσφορές θα εμφανίζονται στην κορυφή του μενού του εστιατορίου, για να διευκολύνουν τους πελάτες να τις βρουν και να κάνουν μια παραγγελία.

Έξυπνος επεξεργαστής προσφορών

Έχουμε δημιουργήσει ένα τζουκ μποξ με τις καλύτερες προσφορές που δουλεύουν ξανά και ξανά.

Διάλεξε ένα ως πρότυπο και στη συνέχεια εύκολα να ρύθμισε τα πάντα, από την εικόνα και το κείμενο έως τον προγραμματισμό και τον κωδικό κουπονιού.

Έξυπνη στόχευση και τμηματοποίηση

Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους, έτσι το έχουμε σχεδιάσει ώστε να είναι δυνατή η στόχευση των πελατών σου με βάση τη συμπεριφορά τους - πρώτοι αγοραστές, μακροχρόνιοι τακτικοί αγοραστές ή ίσως πελάτες που παράγγειλαν μέσω ενός συγκεκριμένου καναλιού πωλήσεων. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε στρατηγικές πώλησης σχετικών προϊόντων για να αυξήσετε τη μέση τιμή παραγγελίας.

Αναφορές σε πραγματικό χρόνο για να ελέγχετε τα αποτελέσματά σας

Δείτε ποιες προσφορές λειτουργούν καλύτερα και πού μπορείτε να τις βελτιώσετε- τα πάντα απευθείας από τη μονάδα οπτικής αναφοράς.

Παραμείνετε ενημερωμένοι με τα στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να δείτε ποιες προσφορές δούλεψαν καλύτερα. Χρησιμοποιήστε τους χάρτες θερμότητας παράδοσης και τις αναφορές πελατών για να κάνετε ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Δεν έχετε ακόμα ιστοσελίδα για το εστιατόριό - delivery σας;

Το λογισμικό μας ηλεκτρονικών παραγγελιών, μπορεί να δημιουργήσει την δική σας προσαρμοσμένη ιστοσελίδα εστιατορίου -  delivery με ενσωματωμένο το σύστημα online παραγγελιών.

Έξυπνη και κομψή ιστοσελίδα εστιατορίου - delivery, βελτιστοποιημένη για οποιαδήποτε συσκευή!