Δωρεάν Online Παραγγελίες Φαγητού μέσω Ιστοσελίδας

Ενσωματώστε το σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών στην ιστοσελίδα του εστιατορίου σας και δείτε την επιχείρησή σας να μεγαλώνει!

Ενισχύστε την δυναμική της ιστοσελίδα σας

Μας αρέσει ο ιστότοπός σας!

Αλλά αν θέλετε να τον κάνετε ακόμα πιο νόστιμο, προχωρήστε και τοποθετήστε το κουμπί μας "Δείτε το μενού & Παραγγείλτε" στην αρχική σας σελίδα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν αλλάζει την εμφάνιση του ιστότοπού σας.

Επιδείξτε το ηλεκτρονικό σας μενού

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ηλεκτρονικό μενού. Κάθε γεύμα μπορεί να έχει διάφορες επιλογές, έτσι ώστε οι πελάτες σας να εξατομικεύουν γρήγορα την παραγγελία τους.

Φιλική προς το χρήστη ολοκλήρωση της παραγγελίας

Μας αρέσει ο ιστότοπός σας!

Αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών για εστιατόρια υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που μπορεί να χρειαστείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας: παραλαβή ή παράδοση, παραγγελία τώρα ή αργότερα, προ-συμπλήρωση δεδομένων πελατών, ακόμα και φιλοδωρήματα. Όλα συνδυασμένα σε μία φιλική προς το χρήστη εμπειρία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Δεν έχετε ιστοσελίδα για το εστιατόριό σας ακόμη;

Μην ανησυχείτε! Συμπληρώστε το προφίλ του εστιατορίου σας και το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών μας θα δημιουργήσει αυτόματα τη δική σας εξατομικευμένη ιστοσελίδα. Φωτογραφίες, ηλεκτρονικές παραγγελίες και όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως.

Αποκτήστε το Δικό σας ΔΩΡΕΑΝ Σύστημα Online Delivery Παραγγελιών Φαγητού

Απεριόριστες Online Παραγγελίες. Μηδενικές Χρεώσεις ή Προμήθειες.

Δωρεάν Σύστημα Online Παραγγελιών Φαγητού από Ιστοσελίδα Εστιατορίου - Σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών για Εστιατόρια Τιμές