Πρόγραμμα για Δημιουργία Μενού Εστιατορίου

Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας μενού για εστιατόρια για να δημιουργήσετε ένα online menu εστιατορίου σε λίγα λεπτά και να λάβετε online παραγγελίες

Δημιουργήστε το διαδικτυακό σας μενού για να αναπτύξετε το εστιατόριό σας

Ο διαδικτυακός μας επεξεργαστής μενού εστιατορίων είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση, αλλά ευέλικτος για την υποστήριξη οποιωνδήποτε πιάτων. Με δωρεάν διαθέσιμο απόθεμα εικόνων φαγητού και φιλική προς το χρήστη διάταξη, να είστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Προσθέστε το μενού του εστιατορίου σας στη σελίδα σας στο Facebook

Με λίγα μόνο κλικ, θα δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μενού εστιατορίων στο Facebook για να αρχίσετε να μετατρέπετε αυτές τις επισημάνσεις "μου αρέσει" σε παραγγελίες. Οι ακόλουθοί σας μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους γεύματα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το Facebook.

Εμφάνιση του μενού του εστιατορίου σας και στην ιστοσελίδα σας

Ο διαδικτυακός δημιουργός μενού εστιατορίων σάς επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα ένα κουμπί παραγγελίας στον ιστότοπό σας ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας μπορούν να ελέγξουν το μενού και να παραγγείλουν διαδικτυακά από μια διαισθητική και φιλική διεπαφή.

Απεριόριστες ηλεκτρονικές παραγγελίες δωρεάν

Είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε καθόλου. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να παραγγέλνουν διαδικτυακά και να μεταφέρουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς προμήθειες ή χρεώσεις.

Ελέγξτε και επιβεβαιώστε παραγγελίες με ένα πάτημα

Αυτός ο δωρεάν διαδικτυακός δημιουργός μενού εστιατορίων είναι πλήρως ενσωματωμένος στην εφαρμογή λήψης παραγγελιών. Χωρίς χρέωση, αυτή η εφαρμογή iOS και Android σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις παραγγελίες στο διαδίκτυο και να στέλνετε απάντηση σε πελάτες σε πραγματικό χρόνο.

Πρόγραμμα για Δημιουργία Μενού Εστιατορίου

Δημιουργήστε το μενού του εστιατορίου σας, λάβετε online παραγγελίες και προβάλλετε το στην ιστοσελίδα σας και το facebook.