Τι σημαινει Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας;

Ο όρος βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αναφέρεται συνήθως στην βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς στο Search Engine Optimization (SEO).

Όμως, ένα website πέρα από τη βελτιστοποίηση για SEO, μπορεί να επιδέχεται πολλών ακόμη βελτιώσεων σχετικών με την ταχύτητα, το user interface, τη λειτουργικότητά του, τη φιλικότητα προς το χρήστη και γενικότερα με την εμπειρία που βιώνει ο επισκέπτης του (user experience). Όλες οι παραπάνω βελτιώσεις (μαζί με το SEO) μπορούν να οδηγήσουν τόσο σε αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και σε αύξηση της επίτευξης στόχων (conversion rate).

Πηγή: wikipedia

1. Βελτιστοποίηση Σχεδιασμού

Αφορά δοκιμές στο σχεδιασμό και στη κατασκευή της ιστοσελίδας σας, ώστε να αυξήσουμε τις μετατροπές (conversions) και να βελτιώσουμε στο μέγιστο την εμπειρία του επισκέπτη.

2. Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Η βελτίωση του περιεχομένου ώστε να είναι φιλικό, ενδιαφέρον και επίκαιρο στον επισκέπτη αλλά και προσπελάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo & Bing.

3. Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει κάθε web page είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες μέτρησης της απόδοσής της και κατ’ επέκταση της συνολικής απόδοσης του website.

4. Βελτιστοποίηση SEO

Οn-page (στην ιστοσελίδα) και off-page (εκτός ιστοσελίδας) SEO υπηρεσίες που βελτιώνουν την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα και δίνουν ώθηση στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου σας.

5. Βελτιστοποίηση Διαφήμιση Google

Search Engine Marketing (SEM) είναι η διαδικασία προώθησης ενός ιστότοπου η μιας ιστοσελίδας με «πληρωμένες» καταχωρήσεις διαφημίσεων σε μηχανές αναζήτησης. Δημιουργήστε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες με το πρόγραμμα Google Adwords και αναρριχηθείτε στην κορυφή των διαφημίσεων της Google. Η MarketEat αναλαμβάνει να οργανώσει, να εκτελέσει και να αναλύσει για εσάς αποτελεσματικές και απόλυτα στοχευμένες καμπάνιες Adwords.

6. Βελτιστοποίηση Web Εφαρμογών

Παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα και την ευκολία χρήσης των εφαρμογών της ιστοσελίδας σας, Εφαρμογή online κρατήσεων & Εφαρμογή online παραγγελιοληψίας και σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την βελτιστοποίηση τους.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ Αξιολόγηση της Ιστοσελίδας σας

Οι εξειδικευμένοι webmasters μας θα αναλύσουν την ιστοσελίδα σας και θα σας στείλουν αναφορά περιγράφοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της, καθώς και τα περιθώρια για βελτιστοποίηση εντός 1 ημέρας.