ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ GOOLE

SEO (Search Engine Optimization) ή SEM (Search Engine Marketing - Google Adwords); Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προώθησης ιστοσελίδων που επιλέγονται ανάλογα με το αντικείμενο που προωθείται και το τι ανταγωνισμός υπάρχει.

Οργανική Προώθηση μεσώ Βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας (SEO)

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζουν οι μηχανές αναζήτησης στο κυρίως μέρος της σελίδας αριστερά. Το SEO, η πιο αποδοτική και μακροπρόθεσμη ενέργεια στην ομπρέλα του Search Engine Marketing (SEM), έχει ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας με όχημα στοχευμένες λέξεις/φράσεις κλειδιά και προορισμό την κατάκτηση υψηλών θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα. To SEO πραγματοποιείται με:

On-Page ενέργειες : Βελτιστοποίηση της ίδιας της δομής της ιστοσελίδας ώστε να είναι φιλική στις μηχανές (πλέον οι μηχανές αναζήτησης δίνουν εξαιρετική βαρύτητα στη δομή της ιστοσελίδας).

Off-Page ενέργειες: Βελτιστοποίηση των αναφορών της ιστοσελίδας από τρίτες σελίδες και Social media.

Πληρωμένη προώθηση ιστοσελίδας με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας (Adwords)

Στο Search Engine Marketing (SEM) , στις ενέργειες δηλαδή που έχουν ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας,  συγκαταλέγεται εκτός του SEO και η πληρωμένη διαφήμιση (SEM) βάσει στοχευμένων λέξεων ή φράσεων κλειδιών (PPC). Επιλέγοντας στοχευμένες λέξεις/φράσεις κλειδιά, εκτελούμε διαφήμιση με κατάλληλα λεκτικά και τις συνδέουμε με τις σχετικές εσωτερικές σελίδες προσγείωσης (Landing pages). Μέσω του Pay-Per-Click ως κανάλι άντλησης νέων πελατών, πραγματοποιείται άμεση απόδοση της επένδυσης και εκ του αποτελέσματος άμεσες πωλήσεις.

Τα Google Adwords, παρέχουν εξαιρετικά εργαλεία μετρήσεων και βελτιστοποίησης ενώ οι εύκολες μετατροπές και η διαχείριση των χρησιμοποιηθέντων λεκτικών μας επιτρέπει να προωθήσουμε σε πιο συγκεκριμένο κοινό στην ιστοσελίδα μας.

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν μας ρωτούσατε ωστόσο τι να επιλέξετε ανάμεσα σε SEO ή SEM, η βέλτιστη πρακτική είναι να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά τα κανάλια προώθησης της ιστοσελίδας για καλύτερα αποτελέσματα.

SEO (Search Engine Optimization)

Εξαιρετικές υπηρεσίες Search Engine Optimization που κάνουν την διαφορά. Απογειώστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Μάθετε περισσότερα

SEM (Google Adwords)

Δημιουργούμε κερδοφόρες καμπάνιες Google Adwords. Κερδίστε μέσα απο την σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σε στοχευμένες λέξεις - κλειδιά που αποδίδουν.

DISPLAY (Google Remarketing)

Απογειώστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Remarketing.

AΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET;

Αν όχι, επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση κόστους της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

GOOGLE ADWORDS LOGO

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Στην MarketEat το επίκεντρο της προσοχής μας είναι στραμμένο στις ανάγκες της σωστής προβολής της επιχείρησής σας διαδίκτυο.

προωθηση εστιατοριου - τροποι διαφημισης εστιατοριου - προωθηση ιστοσελιδων στο google - διαφημιση εστιατοριου - προώθηση ιστοσελίδων τιμές