Η Μηνιαία Υπηρεσία μας Υποστήριξης

Οι καταξιωμένοι Webmasters μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών για εστιατόρια. Αφήστε μας να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας.

Εν Λευκό Υπηρεσία

Θα το αναλάβουμε από εδώ. Η Υπηρεσία μας εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας είναι πάντα σε λειτουργία. Εμείς φροντίζουμε για τις καθημερινές ανάγκες του δικτυακού σας τόπου, καθώς και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν. Και με τα συστήματα παρακολούθησης μας, γνωρίζουμε τη στιγμή που κάτι συμβενει.

Επειδή το site σας είναι πολύ σημαντικό για να αποτύχει

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι σημαντικά. Αλλά τα περισσότερα backups συμβαίνουν στο δικό σας servers. Αν ο διακομιστής σας χαλάσει, τα αντίγραφα ασφαλείας σας χάθηκαν. Καταστροφή!

Αναπνεύστε εύκολα, η Υπηρεσία μας δημιουργεί ασφαλή, εφεδρικά αντίγραφα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το WordPress αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς

Το WordPress είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα, και είναι σημαντικό να κρατάτε το site σας συνεχώς ενημερωμένο. Η Υπηρεσία μας εξασφαλίζει ότι οι νέες ενημερώσεις θα εγκατασταθούν με ασφάλεια. Δοκιμάζουμε ενημερώσεις σε περιβάλλον δοκιμής, βεβαιωνόμαστε ότι όλες οι ενημερώσεις λειτουργούν ομαλά, και μόνο τότε προχωρούμε με τις αλλαγές στην ιστοσελίδας σας.

Απαράμιλλη Στήριξης & Προστασίας

Δεν είναι όλες οι απειλές ορατές. Χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση για να εξασφαλιστεί ότι η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλείς από τη ζημιά. Τα συστήματά μας σαρώνουν τακτικά για να διασφαλιστεί ότι δεν δέχεστε κάποια επίθεση, ή δεν είστε ευπαθής σε μία. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα εργαλεία όπως το Sucuri, καθώς και τις δικές μας εφαρμογές.

Προσφέρουμε επίσης μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία ελέγχου που θα εξετάσει διεξοδικά το site σας για τους κινδύνους ασφαλείας.

Εκτεταμένη παρακολούθηση της ιστοσελίδας

Η Υπηρεσία μας είναι σαν να έχετε το καλύτερο σύστημα ασφάλειας μαζί με έναν προσωπικό σωματοφύλακα. Παρακολουθούμε από κοντά το site σας 24/7, και η ομάδα μας ξέρει ακριβώς τι πρέπει να προσέξετε σε περίπτωση διακοπής. Το Σύστημα παρακολούθησης μας, μας προειδοποιεί αμέσως αν το site σας βρίσκεται εκτός σύνδεσης.

Εμπειρογνώμονες στην υπηρεσία σας

Η πλοήγηση στο WordPress μπορεί να εκφοβίσει. Η εύρεση της ποιοτικών απαντήσεων στις ερωτήσεις σας είναι ζωτικής σημασίας, και οι συμβουλές θα πρέπει να προέρχονται από αξιόπιστους επαγγελματίες.

Οι Webmasters μας διαθέτουν συνολικά 50+ χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και υποστήριξη WordPress.

Ξέρουμε πώς να διορθώσετε τα προβλήματα και να προσφέρουν ανατροφοδότηση που θα βελτιώσουν όχι μόνο το site σας, αλλά μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση σας συμπέρασμα.

Ανοίξτε διαφανή επικοινωνία

Η Υπηρεσία μας παραδίδει μια μηνιαία αναφορά που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που συνέβησαν στην ιστοσελίδα σας. Απολαύστε την ηρεμία που προέρχεται από τη γνώση ότι το site σας είναι σε ικανά χέρια.

Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ενημερώσεις
  • Απόδοση
  • Ασφάλεια
  • Βελτιώσεις
  • Ύποπτη δραστηριότητα

Δωρεάν Συμβουλές SEO

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια σε βάθος ανάλυση SEO της ιστοσελίδας σας ώστε να εφαρμόσετε τις κατάλληλες πρακτικές SEO.

Εκτός από την δημοσίευση του site σας στο ευρετήριο από όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo), η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας συνεργάζεται μαζί σας για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πολυπλοκότητα του SEO, την ανάλυση των τάσεων της επισκεψημότητας, και να εφαρμόσουν απλές βελτιώσεις στην πορεία.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για ιστοσελίδες που φιλοξενούνται στους servers μας.

Συντήρηση, Ασφάλεια, Backup & Υποστήριξη για την Ιστοσελίδα του Εστιατορίου σας