Διαχείριση Social Media για Εστιατόρια

Τα Social Media έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να οικοδομήσετε ένα ενεργό ακροατήριο για το εστιατόριο σας

Είναι γεγονός πώς τα social media έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό και την καθημερινότητα μας. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα για τη διάδοση των social media σε σχέση με τους χώρους εστίασης, το 87% των χρηστών διαβάζει online κρητικές και ιστοσελίδες προκειμένου να επιλέξουν το εστιατόριο που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο δείπνο τους ακόμα και όταν πρόκειται για την ίδια τους την πόλη.

Η αποτελεσματικότητα των επαγγελματικών καταλόγων μειώνεται δραστικά ειδικά σε χρήστες νεότερης ηλικίας όπως είναι αναμενόμενο. Ευτυχώς το μάρκετινγκ ενός εστιατόριου μέσω της χρήσης των social media έχει πολύ χαμηλό κόστος και θέλει ελάχιστο χρόνο να υλοποιηθεί αρκεί να είναι εστιασμένο και σαφές.

Διαχείριση Social Media για Εστιατόρια

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε οπαδούς και να συνδεθείτε με τους πελάτες του εστιατορίου σας σε καθημερινή βάση!

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
PINTEREST

Πως μπορούμε να συνεργαστούμε στη Διαχείριση Social Media του εστιατορίου σας;

Προσφέρουμε διάφορα επίπεδα υπηρεσιών διαχείρισης social media και συμβουλευτικής εστιατορίων για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1. Διαχειριζόμαστε εμείς τα social media του εστιατορίου σας

Η ομάδα της MarketEat θα χαρεί να συζητήσει σε βάθος μαζί σας τις ανάγκες των social media για την επιχείρησή σας και να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή μιας αποτελεσματικής στρατηγικής.

2. Σας εκπαιδεύουμε στο πως να τα διαχειριστείτε

Εναλλακτικά, μπορεί να σας παρέχει συμβουλές για το πώς να διαχειριστείτε εσείς σωστά τα κοινωνικά δίκτυα τις επιχείρησής σας μέσα από τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ειδικά για εσάς.

Ζητήστε μας δωρεάν συμβουλές και ένα πλάνο υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες του εστιατορίου σας.

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)