Ολοκληρωμένο Marketing Εστιατορίου με Μικρό Κόστος

Το επιτυχημένο μάρκετινγκ απαιτεί μια συνεχή, ολιστική προσέγγιση για την απόκτηση και διατήρηση πελατών στην πάροδο του χρόνου. Παραδοσιακά, αυτό είναι πάρα πολύ δαπανηρό για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις. Όμως, χάρη στις καινοτομίες που χρησιμοποιούμε στη MarketEat, μπορείτε τώρα να αναπτύξετε το εστιατόριο σας με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση μάρκετινγκ σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πλάνο Marketing Εστιατορίου

Η MarketEat κάνει όλη τη δουλειά, αλλά εσείς έχετε τον έλεγχο.

Δημιουργούμε ένα 12μηνο πρόγραμμα marketing για το εστιατόριο σας

Η MarketEat σχεδιάζει ένα ειδικό, 12-μηνο πρόγραμμα μάρκετινγκ μόνο για εσάς, το οποίο διαθέτει περίπου 50 εκστρατείες για την απόκτηση και ενασχόληση πελάτων, καθώς και συνεχής δραστηριότητες πίστη και επιβράβευσης για την γαλούχησή δυνητικών πελατών και την διατήρηση των υπαρχόντων πελατών.

Εκτελούμε το πρόγραμμα μάρκετινγκ του εστιατορίου σας

Η MarketEat υλοποιεί όλες τις πτυχές του προγράμματος μάρκετινγκ της επιχείρησης σας, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, της υλοποίησης, της στόχευσης, των γραφιστικών, των μηνυμάτων και πολλά περισσότερα. Οι πελάτες σας θα απολαύσουν μια εμπειρία ανάλογη των μεγάλων εταιριών σε όλα τα επίπεδα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, διαφήμισης και εξυπηρέτησης.

Γαλουχούμε δυνητικούς πελάτες και σας βοηθάμε να διατηρήσετε πελάτες

Το Πρόγραμμα Πίστης & Επιβράβευσης της MarketEat μετατρέπει περιστασιακούς πελάτες σε θαμώνες, διατηρεί την καλή πελατεία και βοηθάει στην απόκτηση νέων πελατών. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα πίστης που βασίζεται σε σημεία που ενθαρρύνει τις ενέργειες των πελατών και δίνει κίνητρα για να αύξηση η ενασχόληση τους με την επιχείρηση.

Εσείς αντλείτε τα οφέλη

Απολαύστε μια ανταγωνιστική παρουσία μάρκετινγκ που σας φέρνει πιο πιστούς πελάτες και αύξηση στις πωλήσεις. Να είστε βέβαιοι ότι οι δραστηριότητες μάρκετινγκ δεν σταματούν ποτέ με την MarketEat - ούτε καν για μια εβδομάδα - και η επιχείρησή σας πάντα θα μεγαλώνει!

Καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογία

Οι καινοτόμες τεχνολογίες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε και η διαχείριση του λογαριασμού σας από την ομάδα της MarketEat, διασφαλίζουν ότι το εξατομικευμένο πρόγραμμα μάρκετινγκ 12 μηνών που σας προσφέρουμε, σας παρέχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που απαιτούνται για καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Συνοπτικά περιλαμβάνετε email μάρκετινγκ, στοχευμένη διαφήμιση, προωθητικές εφαρμογές, το δικό σας πρόγραμμα πίστης και επιβράβευσης, γραφιστικός σχεδιασμός, δημιουργία περιεχομένου και αλλά πολλά καλούδια.

Ο αποκλειστικός διαχειριστής του λογαριασμού σας είναι εδώ για εσάς

H MarketEat αποτελείται από μια ομάδα συμβούλων μάρκετινγκ, προγραμματιστών και σχεδιαστών οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας. Ο αποκλειστικός Διαχειριστής του λογαριασμού του Εστιατορίου σας θα είναι πάντα σε επαφή μαζί σας, εξασφαλίζοντας έτσι μια αρίστη συνεργασία η οποία είναι απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη των στόχων που έχουμε εξαρχής θέσει.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε για τις ανάγκες marketing του εστιατορίου σας;

Συμπληρώστε τη φόρμα και ο προσωπικός σας σύμβουλος marketing θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Εναλλακτικά καλέστε μας 210 300 1564

Μία Ολοκληρωμένη Προσέγγιση Marketing Εστιατορίου

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    marketing plan εστιατοριου - πλανο μαρκετινγκ εστιατοριου