Ολοκληρωμένο Marketing Εστιατορίου με Μικρο Κόστος

Το επιτυχημένο μάρκετινγκ απαιτεί μια συνεχή, ολιστική προσέγγιση για την απόκτηση και διατήρηση πελατών στην πάροδο του χρόνου. Παραδοσιακά, αυτό είναι πάρα πολύ δαπανηρό για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις. Όμως, χάρη στις καινοτομίες που χρησιμοποιούμε στη MarketEat, μπορείτε τώρα να αναπτύξετε το εστιατόριο σας με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση μάρκετινγκ σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα Πλάνο Marketing Εστιατορίου

Η MarketEat κάνει όλη τη δουλειά, αλλά εσείς έχετε τον έλεγχο.

Δημιουργούμε ένα 12μηνο πρόγραμμα marketing

Η MarketEat σχεδιάζει ένα ειδικό, 12-μηνο πρόγραμμα μάρκετινγκ μόνο για εσάς, το οποίο διαθέτει περίπου 50 εκστρατείες για την απόκτηση και ενασχόληση πελάτων, καθώς και συνεχής δραστηριότητες πίστη και επιβράβευσης για την γαλούχησή δυνητικών πελατών και την διατήρηση των υπάρχοντών πελατών.

Εκτελούμε το πρόγραμμα μάρκετινγκ του εστιατορίου σας

Η MarketEat υλοποιεί όλες τις πτυχές του προγράμματος μάρκετινγκ της επιχείρησης σας, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, της υλοποίησης, της στόχευσης, των γραφιστικών, των μηνυμάτων και πολλά περισσότερα. Οι πελάτες σας θα απολαύσουν μια εμπειρία ανάλογη των μεγάλων εταιριών σε όλα τα επίπεδα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, διαφήμισης και εξυπηρέτησης.

Γαλουχούμε δυνητικούς πελάτες και σας βοηθάμε να διατηρήσετε πελάτες

Το Πρόγραμμα Πίστης & Επιβράβευσης της MarketEat μετατρέπει περιστασιακούς πελάτες σε θαμώνες, διατηρεί την καλή πελατεία και βοηθάει στην απόκτηση νέων πελατών. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα πίστης που βασίζεται σε σημεία που ενθαρρύνει τις ενέργειες των πελατών και δίνει κίνητρα για να αύξηση η ενασχόληση τους με την επιχείρηση.

Εσείς αντλείτε τα οφέλη

Απολαύστε μια ανταγωνιστική παρουσία μάρκετινγκ που σας φέρνει πιο πιστούς πελάτες και αύξηση στις πωλήσεις. Να είστε βέβαιοι ότι οι δραστηριότητες μάρκετινγκ δεν σταματούν ποτέ με την MarketEat - ούτε καν για μια εβδομάδα - και η επιχείρησή σας πάντα θα μεγαλώνει!

Καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογία

Οι καινοτόμες τεχνολογίες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε και η διαχείριση του λογαριασμού σας από την ομάδα της MarketEat, διασφαλίζουν ότι το εξατομικευμένο πρόγραμμα μάρκετινγκ 12 μηνών που σας προσφέρουμε, σας παρέχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που απαιτούνται για καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Συνοπτικά περιλαμβάνετε email μάρκετινγκ, στοχευμένη διαφήμιση, προωθητικές εφαρμογές, το δικό σας πρόγραμμα πίστης και επιβράβευσης, γραφιστικός σχεδιασμός, δημιουργία περιεχομένου και αλλά πολλά καλούδια..

Ο αποκλειστικός διαχειριστής του λογαριασμού σας είναι εδώ για εσάς

H MarketEat αποτελείται από μια ομάδα συμβούλων μάρκετινγκ, προγραμματιστών και σχεδιαστών οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας. Ο αποκλειστικός Διαχειριστής του λογαριασμού του Εστιατορίου σας θα είναι πάντα σε επαφή μαζί σας, εξασφαλίζοντας έτσι μια αρίστη συνεργασία η οποία είναι απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη των στόχων που έχουμε εξαρχής θέσει.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Marketing Εστιατορίων από την MarketEat

Συμπληρώστε την φόρμα και ο προσωπικός σας σύμβουλος marketing θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ MARKETING ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Αναπτύξτε το εστιατόριο σας με νέους πελάτες, αυξημένη αφοσίωση και πωλήσεις, με ένα ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς.

πλανο μαρκετινγκ εστιατοριου - marketing plan εστιατοριου - συμβουλοι επιχειρησεων εστιασης