Προώθηση Εστιατορίου

Η MarketEat Restaurant Marketing έχει δημιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο πακέτο για να προβάλετε και να διαφημίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εστιατόριό σας.

Καταρχήν για να διαφημιστεί σωστά το εστιατόριο σας πρέπει να δημιουργηθεί η σωστά δομημένη ιστοσελίδα. Μια ιστοσελίδα η οποία θα είναι ευχάριστη στα μάτια του πιθανού πελάτη. Είναι σημαντικό η ιστοσελίδα να περιλαμβάνει όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο πελάτης.

Επίσης από την διαφημιστική καμπάνια του εστιατορίου σας δεν μπορεί να λείπει ο λογαριασμός από το Facebook . Πολλοί είναι οι χρήστες που τα τελευταία χρόνια ψάχνουν το εστιατόριο σας από το Facebook για να μπορούν σύγχρονος να το δουν σε φωτογραφίες ,την τοποθεσία αλλά και να διαβάσουν σχόλια. Έτσι, μια περιποιημένη σελίδα στο Facebook που θα διαχειριζόμαστε και θα ανανεώνουμε το περιεχόμενό της καθημερινά μπορεί να φέρει τον πιθανό πελάτη στο εστιατόριο σας. Βέβαια από το Facebook μπορούμε να προωθήσουμε διαφημίσεις του εστιατορίου σας σε ένα πιο ευρύ κοινό ώστε να γίνει γνωστό και να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του .

Τους ίδιους τρόπους και δημοσιεύσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στο Instagram σας εάν επιθυμείτε, για την διαφήμιση του εστιατορίου σας με ελάχιστο επιπλέον κόστος.

Τέλος η MarketEat Restaurant Marketing σας προτείνει για την διαφήμιση του εστιατορίου σας email καμπάνια για τους συχνούς μα και νέους πελάτες σας . Μερικά email τον μήνα που θα στείλουμε στους πελάτες σας , είτε με κάποια προσφορά, είτε κάποιο διαγωνισμό είτε απλά διαφήμιση ,θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον και θα ανέβει η πελατεία σας.

Αυτοί είναι οι πιο βασικοί τρόποι που μπορούμε να σας προσφέρουμε για την διαφήμιση του εστιατορίου σας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία μας.

προωθηση εστιατοριου - promotion εστιατοριου