Ποια είναι τα οφέλη της ψηφιακής σήμανσης για τα εστιατόρια

Η ψηφιακή σήμανση του εστιατορίου γίνεται γρήγορα ένα τυπικό χαρακτηριστικό σε ταχυφαγεία QSRs και casual εστιατόρια. Οι ψηφιακές σημάνσεις στο εστιατόριο βελτιώνουν τις επικοινωνίες των πελατών και δημιουργούν μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα:

Εμφάνιση ζωντανών και δυναμικών μενού και καθημερινών προσφορών
Εμφάνιση πληροφοριών για τα θρεπτικά συστατικά

(που απαιτούνται όλο και περισσότερο από το νόμο)

Βελτιώστε την εικόνα του εστιατορίου σας
Εξοικονομήστε χρήματα εξαλείφοντας το κόστος εκτύπωσης και σχεδιασμού
Κερδίστε έσοδα από διαφημιστικούς συνεργάτες προβάλλοντας διαφημίσεις στις ψηφιακές οθόνες σας
Παροχή ψυχαγωγίας για τους πελάτες σας καθώς περιμένουν να εξυπηρετηθούν

Πιθανές λύσεις ψηφιακής σήμανσης για εστιατόρια - Πως τα εστιατόρια χρησιμοποιούν την ψηφιακή σήμανση

Η ευκολία και η ευκολία χρήσης των Ψηφιακών Πινάκων Μενού έχει κάνει το Digital Signage in Restaurants το «πρότυπο». Με τη δυνατότητα γρήγορης ενημέρωσης ενός απεριόριστου αριθμού οθονών, εισαγωγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ρύθμισης αυτόματων αλλαγών στο μενού, είναι σαφές γιατί. Μερικές από τις πιθανές λύσεις για τα εστιατόρια αναφέρονται παρακάτω:

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΝΟΥ (DIGITAL MENU BOARDS) - MARKETEAT.COM

Ψηφιακοί Πίνακες Μενού - Digital Menu Boards

Φέρτε τα στοιχεία του μενού σας σε μια πλούσια και μαγευτική λίστα εστιατορίων. Δημιουργήστε ένα εύκολο στην ανάγνωση ψηφιακό μενού το οποίο βοηθά τους πελάτες να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις αγοράς και να αυξάνουν τα έσοδα.

Ψηφιακός Πίνακας Αφοσίωσης Πελατών

Δείξτε τις κριτικές πελατών του εστιατορίου σας ή τα τελευταία κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με μια ροή RSS για όλους να δουν. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσταλάξετε την εμπιστοσύνη και να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να συμμετέχουν στη διάδοση της καλής λέξης για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις στο εστιατόριο σας.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Customer Engagement Board) - MARKETEAT.COM

Ψηφιακός Πίνακας Ανακοινώσεων

Πιάσε την προσοχή των πελατών σας δείχνοντας όμορφα πλάνα των στοιχείων του μενού σας με πλούσιες, πλήρους μεγέθους εικόνες ή βίντεο. Προσθέστε τις φωτογραφίες των πελατών σας ως έναν τρόπο να δημιουργήσετε μια αίσθηση κοινότητας και να παρέχετε ψυχαγωγία στους επισκέπτες σας.

Ψηφιακός Πίνακας Προσφορών

Προωθήστε τις πωλήσεις, τα νέα πιάτα του μενού ή τις εποχιακές προσφορές με ευκολία και αυξήστε τη μέση τιμή αγοράς των πελατών, ενθαρρύνοντας τις αγορές τους στο ταμείο.

ΨΗΦΙΑΚΟ VIDEO WALL ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Digital Media Video Wall For Restaurants) - MARKETEAT.COM

Ψηφιακό Video Wall Εστιατορίου

Όταν μια οθόνη δεν είναι αρκετά μεγάλη, επιδράστε με την εμπορική μας λύση βίντεο τοίχου. Ενδεχομένως, ένας μεγάλος αριθμός εμπορικών ενδείξεων, στενών οθονών ή κεραμιδιών μπορεί να συνδυαστεί για να σας δημιουργήσει τον απόλυτο βιντεοπροβολέα. Ενδιαφέρεστε?

Ζωντανή Τηλεόραση & Διαφήμιση

Προωθήστε τις πωλήσεις, τα νέα στοιχεία του μενού ή τις εποχιακές προωθήσεις με ευκολία και αυξήστε τη μέση τιμή αγοράς των πελατών, ενθαρρύνοντας τις αγορές σας στο ταμείο.

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΝΟΥ (DIGITAL MENU BOARDS) - MARKETEAT.COM
ΨΗΦΙΑΚΟ VIDEO WALL ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Digital Media Video Wall For Restaurants) - MARKETEAT.COM

Επικοινωνίες Εργαζομένων Εστιατορίου

Χρησιμοποιήστε την ψηφιακή σας σήμανση για να επικοινωνήσετε με τους υπαλλήλους σας. Μοιραστείτε πληροφορίες εταιρείας, στατιστικά στοιχεία παραγωγικότητας, ειδικές ανακοινώσεις και ειδήσεις για να βοηθήσετε στον εξορθολογισμό των λειτουργιών και να διατηρήσετε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας.

Ενδιαφέρεστε για την αύξηση των πωλήσεών σας;

Η MarketEat ειδικεύεται στη Ψηφιακή Σήμανση για Εστιατόρια

Ζητήστε μας πληροφορίες και μια οικονομική προσφορά υπηρεσιών ψηφιακής σήμανσης ανάλογα με τις ανάγκες του εστιατορίου σας.

Συμπληρώστε απλώς τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν:

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)