ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΑΣ

Ψηφιακός Κατάλογος Εστιατορίου Tablet Menu

Δημιουργήστε το Ψηφιακό Μενού του Εστιατορίου σας Σε Tablet Menu ή QR Menu Οικονομικά & Εντυπωσιάστε τους Πελάτες σας στη Μητρική τους Γλώσσα

Το Tablet Menu είναι διαθέσιμο και σε QR Menu για ανέπαφη προβολή καταλόγου!

Ο Κατάλογος του Εστιατορίου Καινοτομεί

Ο Ψηφιακός Κατάλογος είναι ένας νέος καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε τα πιάτα του μενού σας και τον κατάλογο του Εστιατορίου σας.

Το Tablet Menu για Εστιατόρια Smart Catalog είναι μια εύχρηστη, πολύγλωσση εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε συσκευή τύπου tablet. Προσφέρετε στους πελάτες σας την απόλαυση της περιήγησης ανάμεσα στα πιάτα και τα ποτά σας χρησιμοποιώντας ένα Tablet Menu εντός του εστιατορίου.

Ο Ψηφιακός Κατάλογος Tablet Menu αντικαθιστά τον παλιό, χάρτινο κατάλογο σας. Τέλος στους ευπαθείς χάρτινους καταλόγους, που έχουν ένα σημαντικό ετήσιο κόστος κατασκευής αλλά και ανανέωσης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Tablet Menu - Ψηφιακός Κατάλογος Εστιατορίου - Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι Εστιατορίων

Το Tablet Menu Smart Catalog, παρουσιάζει όλα τα πιάτα, γλυκά, αναψυκτικά και τα ότι άλλο προσφέρει το Εστιατόριο σας, σε μια Εφαρμογή, σε όλες τις Γλώσσες του κόσμου!

Ο σερβιτόρος δίνει ένα Tablet Menu στον πελάτη με εγκατεστημένη την εφαρμογή Tablet Menu, ο πελάτης επιλέγει την επιθυμητή του γλώσσα και μετά κάνει την επιλογή του, όταν κάνει περιήγηση στο Tablet Menu, με επιλογή να δει την φωτογραφία και την περιγραφή κάθε πιάτου (π.χ. συστατικά, διαδικασία προετοιμασίας ακόμα και την διατροφική τους αξία και ίσως πολύ πιθανά αλλεργιογόνα!) Ο πελάτης ενημερώνει τον σερβιτόρο ή σερβιτόρα για τις επιλογές του και η παραγγελία μεταφέρεται στη κουζίνα. Τόσο απλό!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Tablet Menu - Ψηφιακός Κατάλογος Εστιατορίου - Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι Εστιατορίων

Ενισχύστε την εμπειρία των πελατών σας, αυξήστε τις πωλήσεις & μειώστε τα κόστη!
 • Αποταμιεύστε χρήματα από την εκτύπωση καινούργιων καταλόγων και διαφημιστικών φυλλαδίων με κάθε αλλαγή στο μενού σας
 • Κρατήστε όλα τα έσοδα της επιχείρησής σας με το να αποφύγετε να πληρώσετε ενδιάμεσους για ηλεκτρονικούς καταλόγους
 • Αποφύγετε ντροπιαστικά τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη
 • Προωθήστε ειδικές προσφορές στη στιγμή
 • Εισάγετε ένα νέο ή ένα προ-υπάρχον προϊόν με λίγα κλικ
 • Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και κερδίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
 • Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητά σας
 • Χτίστε πιστότητα πελατών
 • Δημιουργείστε επιπλέον εισόδημα από διαφημιστικές δυνατότητες μέσα από την εφαρμογή

Tablet Menu - Ψηφιακός Κατάλογος Εστιατορίου - Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι Εστιατορίων

Γνωρίστε τις δυνατότητες της εφαρμογής. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε!

ΠAΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Όλη εφαρμογή έχει τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας. To logo, τις εικόνες του καταλόγου σας, τα χρώματα και κάνει το Smart Catalog μοναδικό, όπως η επιχείρησή σας!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Μιλήστε στη γλώσσα των πελατών σας αφού τώρα ο κατάλογό σας τις μιλάει όλες!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Δημιουργήστε διαφορετικά Menu για τις διαφορετικές περιστάσεις! Τώρα, μπορείτε να έχετε έναν Χειμερινό ή Καλοκαιρινό κατάλογο, έναν Vegetarian, έναν Νηστίσιμο ή ό,τι άλλο σκεφτείτε σε έναν ή καλύτερα, σε μία εφαρμογή!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ομαδοποιήστε τα προϊόντα σας όπως εσείς πιστεύετε, ενώ παράλληλα δημιουργείτε επιπλέον κατηγορίες. Τα στενά όρια της σελίδας δεν υπάρχουν πια, όλα είναι ψηφιακά, όλα είναι απεριόριστα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να γνωρίζουν όλα όσα θέλετε για τα πιάτα ή τα προσφερόμενα προϊόντα σας (συστατικά, θερμιδική αξία, συνταγές, αλλεργιογόνα συστατικά, την ημερομηνία ψύξης και ό,τι άλλο επιθυμείτε).

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ξέρουμε πόσο συχνά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τιμές.. Τώρα πια αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε, όποτε το επιθυμείτε!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας ν'αναζητήσουν βάσει των συστατικών, της θερμιδικής αξίας, των διατροφικών τους συνηθειών (π.χ. διαβητικός, vegetarian, νηστίσιμα) ή ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να καλέσουν το σερβιτόρο στη στιγμή, πατώντας απλά ένα κουμπί!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΙΑΤΩΝ 'Η ΚΡΑΣΙΩΝ

Προτείνετε στους πελάτες σας το ιδανικό κρασί ή κάποιο συνοδευτικό πιάτο σύμφωνα με την παραγγελία τους.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Με το Smart Catalog μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένα προϊόντα και συνδυαστικές προσφορές σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών σας.

Ο Ψηφιακός Κατάλογος σε Tablet Menu είναι επίσης ιδανικό για καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία και κάθε επιχείρηση εστίασης.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε Tablet, αντικαθιστώντας τους τυπωμένους (από χαρτί) καταλόγους. Οι πελάτες μπορούν να ψάξουν ανάμεσα στα προσφερόμενα προϊόντα ενώ παρακολουθούν φωτογραφίες τους και διαβάζουν την περιγραφή τους (π.χ. συστατικά, διαδικασία παρασκευής, ακόμη και τη θερμιδική αξία!)

Δοκιμάστε Δωρεάν. Ζητήστε μας μια παρουσίαση ή το demo app!

εναλλακτικά καλέστε μας 210 300 1564

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  tablet menu - ψηφιακο μενου - ηλεκτρονικος καταλογος - ηλεκτρονικο μενου - ηλεκτρονικοι καταλογοι εστιατοριων - ηλεκτρονικο μενου εστιατοριου - ψηφιακος καταλογος - ψηφιακος καταλογος εστιατοριου - smart catalog