Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ

Ο Ψηφιακός Κατάλογος είναι ένας νέος καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε τα πιάτα του μενού σας και τον κατάλογο του Εστιατορίου σας. Το Tablet Menu για Εστιατόρια Smart Catalog είναι μια εύχρηστη , πολύγλωσση εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε συσκευή τύπου tablet. Προσφέρετε στους πελάτες σας την απόλαυση της περιήγησης ανάμεσα στα πιάτα και τα ποτά σας χρησιμοποιώντας ένα Tablet Menu εντός του εστιατορίου.

TABLET MENU: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Το Tablet Menu Smart Catalog, παρουσιάζει όλα τα πιάτα, γλυκά, αναψυκτικά και τα ότι άλλο προσφέρει το Εστιατόριο σας, σε μια Εφαρμογή, σε όλες τις Γλώσσες του κόσμου!

Ο σερβιτόρος δίνει ένα Tablet Menu στον πελάτη με εγκατεστημένη την εφαρμογή Tablet Menu, ο πελάτης επιλέγει την επιθυμητή του γλώσσα και μετά κάνει την επιλογή του, όταν κάνει περιήγηση στο Tablet Menu, με επιλογή να δει την φωτογραφία και την περιγραφή κάθε πιάτου (π.χ. συστατικά, διαδικασία προετοιμασίας ακόμα και την διατροφική τους αξία και ίσως πολύ πιθανά αλλεργιογόνα!) Ο πελάτης ενημερώνει τον σερβιτόρο ή σερβιτόρα για τις επιλογές του και η παραγγελία μεταφέρεται στη κουζίνα. Τόσο απλό!

TABLET MENU: ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Ενισχύστε την εμπειρία των πελατών σας, αυξήστε τις πωλήσεις & μειώστε τα κόστη!
  • Αποταμιεύστε χρήματα από την εκτύπωση καινούργιων καταλόγων και διαφημιστικών φυλλαδίων με κάθε αλλαγή στο μενού σας
  • Κρατήστε όλα τα έσοδα της επιχείρησής σας με το να αποφύγετε να πληρώσετε ενδιάμεσους για ηλεκτρονικούς καταλόγους
  • Αποφύγετε ντροπιαστικά τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη Προωθήστε ειδικές προσφορές στη στιγμή
  • Προωθήστε ειδικές προσφορές στη στιγμή
  • Εισάγετε ένα νέο ή ένα προ υπάρχον προϊόν στη στιγμή
  • Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και κερδίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητά σας
  • Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητά σας/li>
  • Χτίστε πιστότητα πελατών
  • Δημιουργείστε επιπλέον εισόδημα από διαφημιστικές δυνατότητες μέσα από την εφαρμογή

TABLET MENU: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΕ TABLET MENU - ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΝΟΥ

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε!

ΠAΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Όλη εφαρμογή έχει τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας. To logo, τις εικόνες του καταλόγου σας, τα χρώματα και κάνει το Smart Catalog μοναδικό, όπως η επιχείρησή σας!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Μιλήστε στη γλώσσα των πελατών σας αφού τώρα ο κατάλογό σας τις μιλάει όλες!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Δημιουργήστε διαφορετικά Menu για τις διαφορετικές περιστάσεις! Τώρα, μπορείτε να έχετε έναν Χειμερινό ή Καλοκαιρινό κατάλογο, έναν Vegetarian, έναν Νηστίσιμο ή ό,τι άλλο σκεφτείτε σε έναν ή καλύτερα, σε μία εφαρμογή!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ομαδοποιήστε τα προϊόντα σας όπως εσείς πιστεύετε, ενώ παράλληλα δημιουργείτε επιπλέον κατηγορίες. Τα στενά όρια της σελίδας δεν υπάρχουν πια, όλα είναι ψηφιακά, όλα είναι απεριόριστα!

ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να γνωρίζουν όλα όσα θέλετε για τα πιάτα ή τα προσφερόμενα προϊόντα σας (συστατικά, θερμιδική αξία, συνταγές, αλλεργιογόνα συστατικά, την ημερομηνία ψύξης και ό,τι άλλο επιθυμείτε).

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ξέρουμε πόσο συχνά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τιμές.. Τώρα πια αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε, όποτε το επιθυμείτε!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας ν'αναζητήσουν βάσει των συστατικών, της θερμιδικής αξίας, των διατροφικών τους συνηθειών (π.χ. διαβητικός, vegetarian, νηστίσιμα) ή ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να καλέσουν το σερβιτόρο στη στιγμή, πατώντας απλά ένα κουμπί!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΙΑΤΩΝ 'Η ΚΡΑΣΙΩΝ

Προτείνετε στους πελάτες σας το ιδανικό κρασί ή κάποιο συνοδευτικό πιάτο σύμφωνα με την παραγγελία τους.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Με το Smart Catalog μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένα προϊόντα και συνδυαστικές προσφορές σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών σας.

Ο Ψηφιακός Κατάλογος σε Tablet Menu Smart Catalog είναι επίσης ιδανικό για καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία και κάθε επιχείρηση Εστίασης.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε Tablet, αντικαθιστώντας τους τυπωμένους (από χαρτί) καταλόγους. Οι πελάτες μπορούν να ψάξουν ανάμεσα στα προσφερόμενα προϊόντα ενώ παρακολουθούν φωτογραφίες τους και διαβάζουν την περιγραφή τους (π.χ. συστατικά, διαδικασία παρασκευής, ακόμη και τη θερμιδική αξία!)

TABLET MENU: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Δοκιμάστε Δωρεάν. Ζητήστε μας μια παρουσίαση ή το demo app!

Ζητήστε μας μια Παρουσίαση της Εφαρμογής Tablet Menu

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

tablet menu - ψηφιακο μενου - ηλεκτρονικος καταλογος - ηλεκτρονικο μενου - ηλεκτρονικοι καταλογοι εστιατοριων - ηλεκτρονικο μενου εστιατοριου - ψηφιακος καταλογος - ψηφιακος καταλογος εστιατοριου - smart catalog