"Με 30+ έτη εμπειρίας, στην MARKETEAT γνωρίζουμε τι χρειάζεται να διαθέτει μια επιχείρηση εστίασης για να ξεχωρίσει και να παραμείνει κερδοφόρα. "

Consulting Εστιατορίων

Η φιλοσοφία μας περικλείεται σε τέσσερις άξονες

Χαρακτήρας Εστιατορίου
Ο κάθε χώρος εστίασης πρέπει να έχει το χαρακτήρα εκείνο που θα τον κάνει ελκυστικό για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Κάθε concept πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και να πατάει τόσο πάνω στην παράδοση, όσο και στην καινοτομία. Κάθε εστιατόριο, κάθε χώρος ή υπηρεσία εστίασης θα πρέπει να διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα ξεχωρίζουν και θα προσδίδουν μοναδικότητα.
Ποιότητα Εστιατορίου
Η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων θα πρέπει να είναι έκδηλη με την πρώτη επαφή. Από τις πρώτες ύλες, το ταλέντο, την εκπαίδευση του προσωπικού, τον εξοπλισμό, ο πελάτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι η αξία αυτού που του προσφέρεται είναι μεγαλύτερη από το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει.
Φήμη Εστιατορίου
Κάθε εστιατόριο που έχει "στηθεί" σωστά αξίζει να αποκτήσει την ανάλογη φήμη. Ο ικανοποιημένος πελάτης θα πρέπει να έχει διαθέσιμα όλα τα εργαλεία που θα του επιτρέψουν να διαδώσει, να προτείνει και να μεταφέρει τη θετική φήμη του εστιατορίου. Τα μέσα ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι, οι γευσιγνώστες, οι bloggers, οι instagrammers και οι ηγέτες της γνώμης (opinion leaders) θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και πρόθυμοι να μιλήσουν για εσάς.
Κερδοφορία Εστιατορίου
Όλα τα παραπάνω αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν, αν έχει γίνει και ο ανάλογος οικονομικός σχεδιασμός ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή κερδοφορία και σε βάθος χρόνου η βιωσιμότητα της επιχείρησης εστίασης.

Consulting Εστιατορίων

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και τι προσφέρουμε

Pre-Opening Planning - Σχεδιασμός Ανοίγματος Εστιατορίου

Το άνοιγμα εστιατορίου είναι μια τέχνη! Αναλαμβάνουμε τα κρίσιμα χρονοδιαγράμματα, ελέγχουμε τις διαδικασίες και διαχειριζόμαστε την κάθε λεπτομέρεια.

Restaurant Audit - Γενική Αξιολόγηση

Οι ειδικοί αξιολογητές (μυστικοί επισκέπτες) μας επισκέπτονται το εστιατόριο ως πελάτες σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες. Σε αυτή την επίσκεψη καταγράφουν την εμπειρία τους και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κάτω από καθεστώς ανωνυμίας και ενώ το προσωπικό της κουζίνας και της σάλας δε γνωρίζει ότι αξιολογείται. Στη συνέχεια παραδίδεται πλήρης αναφορά και προτάσεις βελτίωσης των υπηρεσιών.

Δημιουργία Μενού - Συμβουλευτική Μενού

Είτε πρόκειται για νέο εστιατόριο είτε για ήδη υπάρχον που χρειάζεται ανανέωση, οι έμπειροι δοκιμαστές μας θα δοκιμάσουν οργανοληπτικά τα πιάτα του μενού και θα δώσουν πλήρη αναφορά για βελτιώσεις, αλλαγές, την κατάργηση ή την προσθήκη πιάτων. Στην περίπτωση υπό διαμόρφωση εστιατορίου θα συμμετάσχουμε στην κατεύθυνση και τη διαμόρφωση του μενού σε συνεργασία με τον εκάστοτε chef.

Διαμόρφωση Λίστας Κρασιού

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του κρασιού και τις σπουδές μας, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.

  • Είμαστε δίπλα σας στον σχεδιασμό και δημιουργία μιας λίστας κρασιών στα μέτρα της επιχείρησης σας.
  • Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας, μέσα από ένα δομημένο σεμινάριο που έχουμε αναπτύξει με θεωρητικό και πρακτικό μέρος ώστε να αποκτήσει το προσωπικό σας εξοικείωση με το κρασί και την λίστα σας.

Concept Development - Ανάπτυξη Ιδέας

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη νέων ιδεών και concepts εστιατορίων και πρωτότυπων, αυθεντικών ιδεών, συμπεριλαμβανομένου του branding και της τοποθέτησης στην αγορά.

Επιλογή και Εκπαίδευση Προσωπικού

Είτε πρόκειται για προσωπικό κουζίνας είτε για προσωπικό σάλας, θα εντοπίσουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους για να στελεχώσουν την επιχείρησή σας. Στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη προσωπικό θα φροντίσουμε να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα του service και να βρεθεί στο επίπεδο που προστάζουν οι απαιτήσεις των πελατών.

Δημόσιες Σχέσεις και Γραφείο Τύπου

Οι σχέσεις με τους κορυφαίους εκπροσώπους του τύπου και της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας είναι από τα δυνατά μας σημεία. Στόχος είναι να φέρουμε την επιχείρησή σας στο προσκήνιο και να δημιουργήσουμε την ιδανική εικόνα στο καταναλωτικό κοινό, μέσα από τα κείμενα και τις δημοσιεύσεις των πιο αναγνωρίσιμων προσώπων και των πιο επιδραστικών opinion leaders.

Παραδοσιακό και Digital Marketing

Τα στελέχη της κορυφαίας στο χώρο του μάρκετινγκ εστιατόριων και restaurant digital marketing MarketEat θα δημιουργήσουν την πλέον κατάλληλη εικόνα για το εστιατόριό σας στα social media και θα αναπτύξουν τις αποτελεσματικότερες καμπάνιες για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας για την επιχείρησή σας. Η χρήση των πιο προηγμένων εργαλείων θα εξασφαλίσει την ιδανική παρουσία με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Consulting Εστιατορίων

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ξεκινάτε ένα νέο εστιατόριο;

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ψάχνετε να βελτιώσετε το εστιατόριο σας;

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε για τις ανάγκες του εστιατορίου σας;

Συμπληρώστε την φόρμα και ο προσωπικός σας σύμβουλος εστίασης θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.
Εναλλακτικά καλέστε μας 210 300 1564

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)