Αποκτήστε online παραγγελία για το εστιατόριο σας δωρεάν

Για να υποστηρίξουμε τα εστιατόρια που επηρεάζονται από το COVID-19, προσφέρουμε δωρεάν online παραγγελίες για το υπόλοιπο του 2020!

Η αυξανόμενη ανησυχία για το COVID-19 έχει αναγκάσει εστιατόρια σε όλο τον κόσμο να κλείνουν τις πόρτες τους για να προστατεύσουν την υγεία των πελατών, των εργαζομένων και των κοινοτήτων τους. Για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες εστιατορίων να παραμείνουν ενεργοί σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, παραχωρούμε δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά εργαλεία παραγγελιών και σημείων πώλησης δωρεάν έως τα τέλη του 2020.

Λάβετε την πρώτη Online παραγγελία σας απόψε

Η ιστοσελίδα σας δείχνει πολύ όμορφη. Τι θα λέγατε για ένα online μενού που πουλάει; Μην αλλάξετε τίποτα! Απλά προσθέστε το κουμπί μας " On-line Παραγγελία " στην αρχική σελίδα σας.

Άψογη εμφάνιση online παραγγελιοληψίας φαγητού σε desktop & mobile

Έχουμε καλύψει όλα τα βασικά, από το μενού μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ξεκινήστε σαν επαγγελματίας με νόστιμες δωρεάν φωτογραφίες φαγητού, φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και απλοποιημένο καλάθι αγορών για τους πελάτες σας.

desktop and mobile view

Και Δωρεάν Παραγγελίες από το Facebook

Μετατρέψτε τα like σε παραγγελίες! Δημοσιεύστε τις λαχταριστές φωτογραφίες των πιάτων και δώστε στους fans σας την ευκολία να παραγγείλουν μέσω Facebook και να το μοιραστούν τα φαγητά σας με τους.

Μετατρέψτε το smartphone ή το tablet σας σε μια μηχανή παραλαβής των online παραγγελιών σας.

Λάβετε άμεσες ενημερώσεις (push notifications), στο smartphone ή το tablet σας κάθε φορά που οι πελάτες σας δίνουν μια online παραγγελία. Απλά!

Online Παραγγελίες Χωρίς Εκπλήξεις

Δεν υπάρχουν συμβάσεις. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις. Ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή.

Απεριόριστες παραγγελίες
Χωρίς προμήθειες ανά παραγγελία
Χωρίς μηνιαία χρέωση
Χωρίς υπογραφή συμβάσεων
Χωρίς έξοδα εγκατάστασης
Χωρίς κρυφά κόστη

Αποκτήστε το Δικό σας Πρόγραμμα Online Παραγγελιοληψίας Φαγητού

Απεριόριστες Online Παραγγελίες. Μηδενικές Χρεώσεις ή Προμήθειες.

Καλέστε μας στο 210 300 1564 για μια τηλεφωνική ενημέρωση

προγραμμα delivery online - σύστημα λήψης online παραγγελιών χωρίς προμήθειες - online παραγγελιοληψια - σύστημα online παραγγελίας - online παραγγελιοληψία - online delivery - συστημα παραγγελιοληψιας free - προγραμμα delivery - λογισμικο για delivery - προγραμμα παραγγελιων free