Εχετε σελιδα στο Facebook αλλα οχι Ιστοσελιδα?

Δημιουργήστε & Ενημερώστε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας από την σελίδα που διατηρείται στο Facebook, εύκολα και αμέσως!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET

ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Παρουσιάστε το εστιατόριο σας με εικόνες υψηλής ανάλυσης του χώρου σας, το προσωπικό, τα πιάτα και πολλά περισσότερα. Το εμπορικό σήμα σας έχει περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σας.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κρατήστε το περιεχόμενό σας όσο φρέσκο όσο το φαγητό σας. Κρατήστε τους πελάτες σας ενήμερους με νέες προτάσεις μενού, προσφορές και ανακοινώσεις , απλά με μια ανάρτηση στο Facebook.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Κάντε εύκολο για τους δυνητικούς πελάτες να βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας, με push-to-call και ένα χάρτη με την τοποθεσία σας. Δημοσιεύστε και προβάλετε τις εκδηλώσεις σας από το Facebook δωρεάν και συγχρονίσετε αυτόματα στο site σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK PAGE ΣΑΣ

Αυτόματη Ενημέρωση
Γλυτώστε από άσκοπους πονοκεφάλους. Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλήσετε τον webmaster, για να αλλάξει ένα απλό κείμενο, απλά αλλάξτε το στη σελίδα σας στο Facebook.
Περισσότερη κίνηση
Έχοντας την δική σας ιστοσελίδα εμφανίζεστε πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Ο κόσμος σας ψάχνει, βοηθήστε τον να σας βρει.
Ικανοποιήστε και τους Χρήστες Κινητών
Με το pagevamp, η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές. Έτσι, θα μπορεί κάποιος να σας δει και από το κινητό του τηλέφωνο.
Εξοικονομήστε χρήματα
Δεν υπάρχει κανένας λόγο να πληρώνεται για μια ιστοσελίδα που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Τα πακέτα ξεκινούν από μόλις €9 το μήνα χωρίς καμία αρχική επένδυση!
Επωφεληθείτε ισχυρής δωρεάν φιλοξενίας
Η ιστοσελίδας σας φιλοξενείτε στους κορυφαίους servers που διαχειρίζεται η Rackspace, μία από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς εταιρίες παγκοσμίως.
Διαλέξτε το δικό σας domain
Ασφαλίστε την μάρκα σας Online! Χρησιμοποιήστε το Όνομα ΧώρουDomain (estiatorio.gr) της επιλογής σας χωρίς κανέναν περιορισμό.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή κόστη σχεδιαστή!

Δείτε το DemoΔείτε το DemoΔείτε το Demo

12€ /το μήνα

χρεώνεται ετησίως ( 144€ ανά έτος)

Συγχρονισμένη Ιστοσελίδα με το Facebook
Αναβαθμίστε την σελίδα σας στο Facebook με νέες καταχωρήσεις, ή φωτογραφίες. Η ιστοσελίδα σας θα αναβαθμιστεί από μόνη της και θα είναι πάντα αναβαθμισμένη.
Διαφορετικές επιλογές στο σχεδιασμό της σελίδας
Μια μεγάλη συλλογή από σχέδια για την σελίδα σας,που συνεχώς ανανεώνεται , τα οποία μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο και το χρώμα της σελίδας σας.
Βοήθεια και Τεχνική Υποστήριξη
Έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή πρόβλημα; Μην ανησυχείτε, απλά στείλτε ένα email στο support@marketeat.com και θα σας απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Είμαστε στη διάθεση σας.
Δημιουργήστε δικές σας σελίδες
Προσθέστε διάφορες επιλογές στις σελίδες σας, όπως επιλογή για πληρωμή, μενού, μουσική, βίντεο και πολλά άλλα. Με το pagevamp μπορείτε να εφαρμόσετε κάθε σας σκέψη στην σελίδα σας.
Ενσωματώστε διάφορα Πολυμέσα
Συνδέστε στην αρχική σας σελίδα, τον λογαριασμό σας στο Twitter, Soundcloud, Vimeo και το YouTube. Μπορείτε να ενσωματώσετε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ιστού εφαρμογής σας(API).
Υποστήριξη διάφορων γλωσσών
Τα σχέδια σας μπορούν να μεταφραστούν άμεσα σε Αγγλικά, καστιλιάνικα, πορτογαλικά, ιταλικά, ιαπωνικά, δανικά, ινδονησιακά και Βιετναμέζικα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη γλώσσα σας, στείλτε ένα email στο support@marketeat.com και θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση της.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Με αυτόματη ανανέωση περιεχομένου από το Facebook!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ONLINE ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΣ, ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δημιουργία και Διαχείριση Ιστοσελίδας από το Facebook ΜΟΝΟ με 12€ τον μήνα!

Δείτε Online την νέα σας ιστοσελίδα!

Χωρίς καμία δέσμευση, θα σας παρουσιάσουμε την πιο έξυπνη λύση δυναμικής ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας.

Όνομα Facebook Σελίδας (Απαιτείται)

Ονοματεπώνυμο (Απαιτείται)

Τηλέφωνο (Απαιτείται)

Email (Απαιτείται)