"Με 30+ έτη εμπειρίας, στην MARKETEAT γνωρίζουμε τι χρειάζεται να διαθέτει μια επιχείρηση εστίασης για να ξεχωρίσει και να παραμείνει κερδοφόρα. "

F&B Consulting για Εστιατόρια

Η φιλοσοφία μας περικλείεται σε τέσσερις άξονες

Χαρακτήρας Εστιατορίου
Ο κάθε χώρος εστίασης πρέπει να έχει το χαρακτήρα εκείνο που θα τον κάνει ελκυστικό για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Κάθε concept πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και να πατάει τόσο πάνω στην παράδοση, όσο και στην καινοτομία. Κάθε εστιατόριο, κάθε χώρος ή υπηρεσία εστίασης θα πρέπει να διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα ξεχωρίζουν και θα προσδίδουν μοναδικότητα.
Ποιότητα Εστιατορίου
Η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων θα πρέπει να είναι έκδηλη με την πρώτη επαφή. Από τις πρώτες ύλες, το ταλέντο, την εκπαίδευση του προσωπικού, τον εξοπλισμό, ο πελάτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι η αξία αυτού που του προσφέρεται είναι μεγαλύτερη από το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει.
Φήμη Εστιατορίου
Κάθε εστιατόριο που έχει "στηθεί" σωστά αξίζει να αποκτήσει την ανάλογη φήμη. Ο ικανοποιημένος πελάτης θα πρέπει να έχει διαθέσιμα όλα τα εργαλεία που θα του επιτρέψουν να διαδώσει, να προτείνει και να μεταφέρει τη θετική φήμη του εστιατορίου. Τα μέσα ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι, οι γευσιγνώστες, οι bloggers, οι instagrammers και οι ηγέτες της γνώμης (opinion leaders) θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και πρόθυμοι να μιλήσουν για εσάς.
Κερδοφορία Εστιατορίου
Όλα τα παραπάνω αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν, αν έχει γίνει και ο ανάλογος οικονομικός σχεδιασμός ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή κερδοφορία και σε βάθος χρόνου η βιωσιμότητα της επιχείρησης εστίασης.

Food and Beverage Consulting για Εστιατόρια

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η υπηρεσία F&B Consulting;

1. Συμβουλευτική Επισιτιστικών Επιχειρήσεων

Αφορά στις εσωτερικές λειτουργίες που σας βοηθούν να οργανώσετε την επιχείρησή σας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε τα ακόλουθα: Σχεδιασμός του concept της επιχείρησης με στόχο να συνδυάζονται όλα τα στοιχεία αρμονικά (διακόσμηση, προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, σκεύη, εξοπλισμός), Προσδιορισμός αναγκών επιχείρησης με βάση την διαρρύθμιση του χώρου: Aριθμός τραπεζοκαθισμάτων, ράμπες, μπάρες, Ανεύρεση προμηθευτών εξοπλισμού (κουζίνα-μπάρα), Δημιουργία καταλόγου: καθορισμός προτεινόμενων προϊόντων, κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού (αριθμός πιάτων, ροφημάτων, ώρες σερβιρίσματος, εναλλαγές πιάτων, αξιοποίηση πρώτων υλών), κοστολόγηση πιάτων και εκτίμηση κερδών, Προσδιορισμός αναγκών σε προσωπικό (βάρδιες, αριθμός ανά θέση, οργανόγραμμα κλπ)

2. Μάρκετινγκ Καταστημάτων Εστίασης

Πρόταση συγκεκριµένων ενεργειών για την επίτευξη στόχων ανάπτυξης, µέσα από ένα ετήσιο πλάνο µάρκετινγκ. Το πλάνο µάρκετινγκ στοχεύει στη διεύρυνση του πελατολογίου και στη διατήρηση/αύξηση του τζίρου σας µέσα από µια στρατηγική µε συγκεκριµένο προϋπολογισµό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας.

3. Εκπαίδευση & Ανεύρεση προσωπικού

Μέσα από το δίκτυο μας στον κλάδο, και όχι μόνο, βρίσκουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες για εσας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποιήση του τελικού σας πελάτη. Πιο συγκεκριμένα: Ανεύρεση προσωπικού (chef, σερβιτόροι, λάντζα κ.α.), Εκπαίδευση αυτών με στόχο την προτυποποίηση των διαδικασιών και βάσει των κανονισμών του ΕΦΕΤ. Ακόμα διοργανώνουμε, μέσω εξειδικεύμενων συνεργατών, σεμινάρια μαγειρικής σε επαγγελματίες (π.χ. τεχνικές μαγειρικής, εθνικές κουζίνες, ειδικές κουζίνες).

F&B Consulting για Εστιατόρια - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Εστίασης

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ξεκινάτε ένα νέο εστιατόριο;

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ψάχνετε να βελτιώσετε το εστιατόριο σας;

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Πως μπορεί το F&B Consulting να βοηθήσει την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης εστίασης;

Συμπληρώστε την φόρμα και ο προσωπικός σας σύμβουλος εστίασης θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Εναλλακτικά καλέστε μας 210 300 1564

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)