Γιατί κάθε εστιατόριο πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα

Ενώ κάθε επιχείρηση έχει σημαντικά πλεονεκτήματα να λάβει με την κατασκευή ενός website, ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα κέρδη για ένα εστιατόριο. Μία ιστοσελίδα όχι μόνο κάνει γνωστό ένα εστιατόριο στο ευρύ κοινό αλλά, αλλά του επιτρέπει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία σε παρόντες και μελλοντικούς πελάτες. Δώστε στους επισκέπτες σας μια ατελείωτη ροή από εικόνες δείχνοντας το εστιατόριο σας και τα πιάτα σας. Δώστε τους μια οπτική απόλαυση και ελκύστε τους στο εστιατόριο σας.

Με μία ιστοσελίδα μπορείτε να δώσετε πολύτιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σας δίνοντας όχι απλώς την τοποθεσία σας αλλά διαδραστικούς χάρτες και οδηγίες βήμα προς βήμα για την τοποθεσία σας. Έχετε πολλές τοποθεσίες; Δώστε τους την επιλογή να βρουν αυτή που είναι πιο κοντά σε αυτούς ή εμφανίστε τες όλες πάνω στον χάρτη.

Στην ιστοσελίδα του ένα εστιατόριο μπορεί να εμφανίσει μία ατελείωτη σειρά από υλικό μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης. Τα πάντα από διαφημιστικά φυλλάδια ως το μενού εμφανίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά γιατί να σταματήσετε εκεί; Δώστε τους bonus πληροφορίες που κανονικά δεν θα σκεφτόντουσαν να σας ζητήσουν, όπως τις θερμίδες του μενού ή ενδιαφέροντα στοιχεία για το φαγητό που σερβίρετε, το στυλ του εστιατορίου και άλλα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ένα αυτόματο σύστημα κρατήσεων. Επιτρέψτε τους πελάτες σας να κάνουν τις δικές τους κρατήσεις και ελευθερώστε το προσωπικό σας για πιο σημαντικές δουλειάς. Αφήστε την ιστοσελίδα σας να αναλάβει τις κρατήσεις.

Οι ιστοσελίδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μοιράζεστε specials και αλλαγές στο μενού. Όχι μόνο μπορείτε να δημοσιεύσετε τις αλλαγές στην σελίδα σας αλλά μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας την δυνατότητα να μαθαίνουν τα τελευταία νέα σας μέσω μία λίστας με email (mailing list). Γιατί να ξοδεύετε χρήματα για εκτυπώσεις και επιστολές ενώ μπορείτε να στείλετε μαζικά email δωρεάν;

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η αύξηση της πελατείας. Μην περιορίζεστε μόνο στους ντόπιους που διαβάζουν την εφημερίδα. Επεκταθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στην περιοχή σας και ψάχνουν για ιδέες Online για το που θα φάνε όταν φτάσουν εκεί.

Τέλος το κόστος μίας ιστοσελίδας είναι γενικά οικονομικότερο από άλλες μορφές διαφήμισης. Ένας μήνας διαφήμισης σε περιοδικά, εφημερίδες, χρυσό οδηγό και ραδιόφωνο κοστίζει γενικά περισσότερο από την κατασκευή μίας ιστοσελίδας και σε αντάλλαγμα παίρνετε μία μόνιμη πηγή διαφήμισης με μία ιστοσελίδα που είναι πάντα online διαθέσιμη σε όλους που σας προσφέρει περισσότερο χώρο για να περάσετε το μήνυμα σας από όσο θα μπορούσε οποιοδήποτε περιοδικό η εφημερίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες

Scroll to top