Ιστοσελίδες Εστιατορίων: Είναι Έτοιμο το Website του Εστιατορίου σας για τις Αλλαγές της Google;

Η Google θα κατατάσσει ιστότοπους εστιατορίων φιλικούς σε κινητά τηλέφωνα υψηλότερα από τις 21 Απριλίου

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στους αλγόριθμους αναζήτησης της Google: Αρχής γενομένης τις 21ης Απριλίου 2015, η εταιρεία θα αυξήσει την κατάταξη των ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς κινητές συσκευές και θα τις εμφανίζει υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η αλλαγή αυτή θα έχει «σημαντικές επιπτώσεις» σε όλες τις κινητές αναζητήσεις σε όλες τις γλώσσες ανά τον κόσμο, αλλά ως αποτέλεσμα η Google λέει ότι οι χρήστες θα βρουν υψηλότερα ποιοτικά αποτελέσματα.

Τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόρια?

Οι αλλαγές αυτές είναι μεγάλη είδηση για τους χρήστες κινητών που ψάχνουν εστιατόρια και θα παρακινήσει σίγουρα τις επιχείρησης που δεν έχουν mobile friendly ιστοσελίδα να αποκτήσουν μια. Η Google έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι να τονίζει στα αποτελέσματα της, τους φιλικούς σε κινητά ιστότοπους.

Καλύτερη θέση, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, περισσότεροι πελάτες!

Ποιες είναι οι διαθέσιμες λύσεις για τους εστιάτορες?

Σαν άμεση λύση (για να μην χάνεται επισκέπτες εν κινήσει) και με πολύ χαμηλό κόστος , προτείνουμε την κατασκευή ενός mobile site το οποίο θα είναι online παράλληλα με την υπάρχουσα ιστοσελίδας σας και θα προβάλετε μόνο σε επισκέπτες από κινητά τηλεφωνά και tablet.

Διαβάστε για τα οφέλη που απολαμβάνουν τα εστιατόρια από την χρήση Ιστοσελίδων για Κινητά Τηλέφωνα εδώ.

Αν έχετε σκοπό να επανασχεδιάσετε την παλιά σας ιστοσελίδα, πλέον έχετε έναν ακόμη λόγο να το κάνετε και οι διαθέσιμες λύσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι πολλές.

Διαβάστε για τα οφέλη που απολαμβάνουν τα εστιατόρια από την χρήση Responsive Ιστοσελίδων εδώ.

Σημειώστε ότι όλες μας οι λύσεις ιστοσελίδας είναι ειδικά σχεδιασμένες για εστιατόρια, είναι δυναμικές για εύκολη ενημέρωση, με responsive σχεδιασμό για προβολή σε όλες τις συσκευές και εφοδιασμένες με βέλτιστες πρακτικές SEO για πολύ καλή κατάταξη.

Δωρέαν Προεπισκόπηση Ιστοσελίδας

Ζητήστε μας χωρίς καμία δέσμευση, να σας παρουσιάσουμε online σε μια ημέρα την mobile εκδοχή της ιστοσελίδα σας καλώντας με στο 6972 308059.

Scroll to top