Τα πρότυπα μας είναι κατασκευασμένα για εξαιρετικές κινητές εμπειρίες.

Οι καταναλωτές κάνουν περιήγηση και ψώνια σε smartphones και tablet, όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πρότυπα μας ανταποκρίνονται - βελτιστοποιούνται αυτόματα για οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο πελάτης σας, δίνοντας έτσι στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό σας.

RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Το Responsive Design πήρε την ονομασία του από την λέξη "Respond" και σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα προσαρμόζεται δυναμικά και «on the fly» (δηλαδή άμεσα) σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης. Όλα τα πρότυπα μας είναι ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις συσκευές.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Η εσωτερική ομάδα μας έχει σχεδιάσει τα περισσότερα πρότυπα και δουλέψουμε σκληρά για να τα φτάσουμε αρκετά εύκολα για να τα χρησιμοποιήσετε από το ράφι, χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Αν ψάχνετε για κάτι που αισθάνεται περισσότερο "εσείς", σας προτείνουμε να προσλάβετε έναν από τους πιστοποιημένους σχεδιαστές μας για να προσαρμόσετε ένα από τα πρότυπα μας για τις ακριβείς ανάγκες σας.

Επιλέξτε το Πρότυπο που σας ταιριάζει

Δείτε τα πρότυπά μας παρακάτω. Θέλετε να τα δείτε σε δράση; Ζητήστε στην ομάδα μας για δωρεάν demo.

Μας Εμπιστεύονται. Τους Ευχαριστούμε!

Οι MarketEat έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 50 επιχειρήσεις εστίασης.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε για τις ψηφιακές ανάγκες του οινοποιείου σας;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Συμπληρώστε την φόρμα και ένας Σύμβουλος Μάρκετινγκ θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.