Πώς Λειτουργεί Πρόγραμμα Κρατήσεων Εστιατορίου

Η κράτηση τραπεζιού έγινε εύκολη. Και για εσάς και για τους καλεσμένους σας.

Μηδέν χρεώσεις. Μηδέν κρυμμένες χρεώσεις.

Σας απαλλάξαμε από τον άγχος να πρέπει να πληρώσετε πολλά χρήματα στο άνοιγμα της επιχείρησης, σε συνδρομές και ασφαλιστικά έξοδα. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το δικό μας δωρεάν λογισμικό κράτησης για εστιατόρια για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας

Εύκολη εγκατάσταση του δικού μας διαδικτυακού λογισμικού κράτησης για εστιατόρια. Μέσα σε λίγα λεπτά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε μας. Και στην συνέχεια να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση του κωδικού HTML στην ιστοσελίδα σας.

Αξιόπιστο ΔΩΡΕΑΝ Πρόγραμμα Κρατήσεων Εστιατορίου με απλό περιβάλλον για τον χρήστη

Η επιλογή “Κράτηση Τραπεζιού” ανοίγει μια απλή και ευκολονόητη φόρμα την οποία συμπληρώνει ο πελάτης σας. Δωρεάν λογισμικό κρατήσεων για εστιατόρια. Εύκολο όπως το να πεις 1,2,3.

Εφαρμογή κράτησης τραπεζιού για εστιατόρια η οποία δουλεύει σε οποιαδήποτε Android ή IOS συσκευή.

Δεν χρειάζεστε κάποια καινούρια συσκευή για να αποδεχτείτε και να επιβεβαιώσετε τις κρατήσεις τραπεζιών των πελατών σας σε πραγματικό χρόνο. Η δωρεάν εφαρμογή κράτησης για εστιατόρια είναι συμβατή με οποιοδήποτε smartphone, iPhone, Table ή iPad.

Το καλύτερο Πρόγραμμα Κρατήσεων Εστιατορίου. Σύμφωνα με τους πελάτες.

Δεν θα βρείτε καλύτερο διαδικτυακό λογισμικό κρατήσεων για εστιατόρια πουθενά. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και δείτε μόνοι σας.

Δεν έχετε ακόμα ιστοσελίδα για το εστιατόριο;

Το Πρόγραμμα Κρατήσεων Εστιατορίου μπορεί να δημιουργήσει την δική σας προσαρμοσμένη ιστοσελίδα. Έξυπνη και κομψή, βελτιστοποιημένη για οποιαδήποτε συσκευή!

Αποκτήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ Πρόγραμμα Κρατήσεων Εστιατορίου!

Απεριόριστες online κρατήσεις τραπεζιών. Μηδενικές χρεώσεις.