Σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών Εστιατορίου Για Delivery Φαγητού

Δωρεάν, μηδενικές προμήθειες, απεριόριστες ηλεκτρονικές παραγγελίες

Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα σε λίγα λεπτά

Με αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών φαγητού, μπορείτε εύκολα να λάβετε παραγγελίες φαγητού απευθείας από τον ιστότοπό σας. Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη: απλώς συμπληρώστε το προφίλ του εστιατορίου σας και προσθέστε το προσαρμοσμένο κουμπί "Δες το ΜΕΝΟΥ & Παράγγειλε" στον ιστότοπό σας.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες από το Facebook σε χρόνο μηδέν

Για εκείνους τους πελάτες που σχεδόν ποτέ δεν φεύγουν από το Facebook, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το κουμπί παραγγελίας και στην επαγγελματική σας σελίδα. Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό σας μενού ανοίγει όμορφα από την καρτέλα του μενού ή από το κουμπί "Αγοράστε τώρα".

Ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών φαγητού και εφαρμογή delivery κινητών συσκευών για τους πελάτες σας

Αν θέλετε και το κερασάκι στην τούρτα, δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή κινητών συσκευών με την επωνυμία σας. Προσθέστε το λογότυπό σας, επιλέξτε την εικόνα του θέματος και ξεκινήστε την προώθηση! Ή, αν δεν θέλετε, μπορείτε απλά να συμπεριληφθείτε στο FoodBooking, μια δωρεάν εφαρμογή αγοράς με εστιατόρια που χρησιμοποιούν το δικό μας φαγητού.

Λάβετε και επιβεβαιώστε ηλεκτρονικές παραγγελίες από το smartphone ή το tablet σας

Για εκείνους τους πελάτες που σχεδόν ποτέ δεν φεύγουν από το Facebook, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το κουμπί online παραγγελίας και στην επαγγελματική σας σελίδα. Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό σας μενού ανοίγει όμορφα από την καρτέλα του μενού ή από το κουμπί "Αγοράστε τώρα".

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με το δικό σας σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας delivery

Με το ενσωματωμένο, εύκολο στη χρήση και ευέλικτο σύστημα μας, μπορείτε να πάρετε την πρώτη ηλεκτρονική παραγγελία σας σήμερα!

Μειώστε τα κόστη σας από προμήθειες
Αυξήστε τα κέρδη σας
Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας καλύτερα

Πως να ξεκινήσετε;

Απεριόριστες ηλεκτρονικής παραγγελίες. Μηδενικές χρεώσεις.

Ζητήστε μας μια παρουσίαση του συστήματος ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας για delivery

Κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δείξει όλες τις λειτουργίες.

Αποκτήστε το δικό σας ΔΩΡΕΑΝ Σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών!

Δημιουργήστε τον δωρεάν λογαριασμό σας και λάβετε την 1η σας παραγγελία από αύριο!

σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών - ηλεκτρονικη παραγγελια εστιατοριου - ηλεκτρονικο συστημα παραγγελιων - συστημα ηλεκτρονικη παραγγελιοληψιας - ηλεκτρονικη παραγγελια φαγητου - ηλεκτρονικη παραγγελια εστιατοριου - ηλεκτρονικη παραγγελια delivery